Aangepast sanitair

Alle Aangepaste sanitaires
Indien u slecht ter been bent of een rolstoel gebruikt, is het prettig wanneer uw badkamer zodanig is ingericht, dat u alsnog alles zelf kunt doen. Zo hebben wij bijvoorbeeld vlakke douchebakken, waardoor u zelf met behulp van een (inbouw)stoel en anti-sliplaag kunt douchen. Veel fabrikanten hebben aangepast sanitair in hun collectie. Bij Sanisale vindt u aangepast sanitair en ergonomische accessoires van de beste kwaliteit.
 

Een aangepaste badkamer

Een vlakke douchebak is een uitkomst voor mindervaliden. Daarnaast zijn er ook aangepaste wastafels. Deze kunnen verschillende hoogtes aannemen, waardoor mensen met verschillende lengtes of mensen in een rolstoel hier gebruik van kunnen maken. Aan deze wastafels kunt u een aangepaste kraan en/of wastafelbeugel toevoegen.
 
Er zijn veel opties betreffend aangepast sanitair, zo ook voor een bad. Een aangepast bad met meerdere opties om het u gemakkelijk te maken, zorgt ervoor dat ook u kunt ontspannen in een bad.
Een aangepast closet is voor dezelfde doelgroep geschikt. Met behulp van closetbeugels kunt u gemakkelijk steunen en geeft een toiletbezoek  minder ongemak.
 

Kinder sanitair

Wij begrijpen goed dat u uw sanitair kindvriendelijk wilt hebben aangepast, zodat zij zich niet kunnen verbranden of stoten. Ook kinder sanitair valt tegenwoordig onder aangepast sanitair. Dit sanitair wordt steeds populairder, mede door het positieve effect van het sanitair op kinderopvang en scholen.
 
Vrolijke kleuren en de grappigste dieren maken het leuk voor uw kind of kinderen om naar het toilet te gaan, tanden te poetsen, handen te wassen, enzovoort. Er is niet alleen gedacht aan de kleuren, maar ook de hoogtes verschillen van regulier sanitair. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de wastafels uit de collectie Sphinx 300 kids.
 

Merken met aangepast sanitair

Een merk dat gespecialiseerd is in aangepast sanitair is Handicare, zij biedt een breed assortiment. Dit assortiment bestaat uit verschillende beugelsteunen, douchezittingen en hoogteverstellingen. Met 70 jaar ervaring  biedt dit merk hulpmiddelen die geschikt zijn voor mindervaliden die zelfstandig wonen.
Vertrouwen en veiligheid staan bij Linido voorop. Daarnaast bieden ook Villeroy & Boch en Sphinx aangepast sanitair zoals vlakke douchebakken.
Meer