Badkamer accessoires

Alle Badkamer accessoires
Uw badkamerinterieur wordt pas echt compleet, wanneer u de juiste accessoires toevoegt. Accessoires kunnen namelijk een ware aanvulling voor de uitstraling van uw badkamer zijn. Met de juiste keuze aan accessoires, laat u uw badkamer stralen in zijn geheel.

Eenvoudig en luxe

Van simpele tot luxe accessoires; Sanisale heeft een breed assortiment waar voor iedere badkamer het juiste product te vinden is. Wij bieden simpele accessoires als handdoekrekken, zeepdispensers, scheerspiegels, toiletrol- en shampoohouders. Daarnaast kunt u uw badkamer nog luxer en comfortabeler maken door badkamer audio & TV’s te installeren wanneer u daar de ruimte voor heeft. Naast accessoires voor het bad kunt u bij Sanisale ook terecht voor wastafel accessoires en toilet accessoires.

Wastafel accessoires

U kunt bijvoorbeeld een nieuwe spiegel installeren met of zonder verlichting. U kunt bij deze verlichting ook kiezen voor LED- verlichting, waardoor u energie bespaart.  Tevens is de aanschaf van een spiegelkast zeer nuttig, wanneer u veel spullen heeft die opgeborgen dienen te worden. Ook simpele wastafel accessoires zoals tandenborstel- en zeephouders zijn verkrijgbaar op de Sanisale website.

Toilet accessoires

Een toiletfontein is een accessoire voor het toilet dat vaak als onmisbaar wordt gezien. Na een bezoekje aan het toilet voelt u zich namelijk pas weer fris  wanneer u uw handen heeft kunnen reinigen. Bent u opzoek naar overige toilet accessoires zoals toiletborstels, toiletborstelhouders, closetrolhouders etc., neemt u dan een kijkje in ons assortiment.

Fabrikanten

Sanisale heeft een eigen lijn toilet accessoires die op de website aangeboden wordt. Dit is van het merk Sani Art S-line. Daarnaast zijn er ook vele A-merken als Bison, Pressalit en Flamco die prachtige accessoires bieden. Tevens hebben wij Swallow in ons assortiment die mooie spiegels van kwaliteit produceren. Sanisale houdt het assortiment zo uitgebreid mogelijk, zodat we optimaal aan uw persoonlijke voorkeur kunnen voldoen.
Meer