Badmeubel

Alle Badmeubels
Wanneer u uiteindelijk uw badkamer inricht met badmeubelen, wordt alles compleet. Dit kunt u doen naar eigen allure en met een specifieke keuze aan badmeubels. Deze keuze is zeer uitgebreid bij Sanisale en per meubel weer verschillend. Ieder badmeubel heeft zijn eigen kenmerken en functies. Maar wanneer hierbij een gepaste keuze wordt gemaakt, komt alles het beste tot zijn recht. Een tip bij het uitkiezen van uw badmeubels is om van te voren te weten hoeveel ruimte u heeft en hoeveel ruimte er nodig is om spullen op te bergen. Zo kunt u uw badkamer het beste inrichten naar functionaliteit. Daarnaast ook naar eigen stijl, u kunt namelijk kiezen uit een uitgebreid assortiment aan ontwerpen en designs.
 

Wastafels en de inrichting

Meubelwastafels zijn daarbij onmisbaar. De één heeft genoeg aan een wastafel met planchet, terwijl gezinnen vaak liever wat aanvullende bergplaats willen. Daarom zijn er ook diverse spiegelkasten, onderkasten, kasten en wastafelbladen verkrijgbaar. Wastafelbladen kunnen namelijk ook al worden ingericht met extra ruimte. Wanneer u kiest voor een aflegruimte links of rechts, wordt extra plaats gemaakt. Daarnaast kunnen spullen gemakkelijk worden opgeborgen in een bijpassende ruime kast of badmeubelkast. Hiermee creeërt u een geordend geheel in de badkamer.
 

Stijlen en designs

Omdat iedereen een andere smaak heeft, is hier ook in het Sanisale assortiment aan gedacht. Daarbij zijn er verschillende prijsklassen te vinden. Wanneer u een klassieke badkamer wilt of juist een met een moderne of sierlijke uitstraling, heeft u bij Sanisale een ruime keus. Een wastafel kunt u zo helemaal volgens uw eigen wijze inrichten, door bijvoorbeeld te kiezen voor een opzet wastafelkom met bijpassende meubels en spiegelkasten met led-verlichting.
 
Bekende merken die badkamermeubels leveren zijn bijvoorbeeld Detremmerie, Sphinx, Burgbad en Santique. Santique is het eigen merk van Sanisale Daarnaast staat Keramag bekend om het uitgebreide assortiment badmeubelen dat ze leveren.
Meer