Douchewanden

Alle Douchewanden
Iedere douche heeft douchewanden nodig. Daarom heeft Sanisale een brede verscheidenheid aan verschillende soorten en typen wanden. Het maakt niet uit of u een douchecabine of inloopdouche heeft; wij begrijpen dat u bepaalde wensen heeft. Samen met u willen wij uw badkamer dan ook zó samenstellen, dat u er het meeste plezier aan heeft.
 

Materiaalsoorten

Douchewanden worden gemaakt van kunststof of veiligheidsglas. De keuze van het materiaal hangt af van uw voorkeur betreffende de douche en de inrichting van de badkamer. Veelal wordt er voor veiligheidsglas gekozen vanwege het ruimtelijke effect. Dit komt doordat er licht doorheen kan schijnen.
 
U kunt ook kiezen voor een naadloze overgang tussen wanden, echter is dit niet altijd ideaal. Er kan een beetje water tussen de wanden doorlopen. Wanneer u uzelf wilt verzekeren van waterdichtheid, kunt u het beste voor een douchewand met naad kiezen.
 

Verschillende douches, diverse wanden

Wanneer u een fijne douche gevonden heeft, kunt u kiezen voor verschillende wanden. Zo is het mogelijk te kiezen voor bijvoorbeeld een inloopdouche. Deze douche heeft geen deur, waardoor u er zo in kunt lopen. Ervaren gebruikers noemen dit de perfecte douche ervaring. Zeker na een lange dag, kan dit soort douche zeer ontspannend werken in combinatie met een regendouche!
 
Bij gebrek aan ruimte heeft u ook de mogelijkheid te kiezen voor een douchebad. Hierbij kunt u in het bad douchen en wordt het douchegedeelte afgeschermd door een badwand. Een bepalende factor voor het kiezen van uw wanden is de douchebak. Douchebakken komen namelijk in verschillende vormen. Zo zijn er bijvoorbeeld rechthoekige en vijfhoekige douchebakken. Daarnaast heeft u de keuze uit een schuif- of draaideur.
 

Advies douchewanden

Zoals u zult zien, bieden wij veel douchewanden met verschillende maten en vormen. Daarom raden wij u aan van te voren te bedenken waar u naar opzoek bent.
Vele merken bieden douchewanden, maar er zijn enkele merken die zich specialiseren in douchewanden. Novellini en Santique zijn hier voorbeelden van.
Daarnaast kunnen wij u de kwaliteit van Villeroy & Boch zeer aanbevelen. Al jarenlang staan zij bekend om de prachtige designs en de uitstekende kwaliteit die zij te bieden hebben.

Wij hopen dat u hierdoor genoeg inspiratie heeft om een prachtige douche samen te stellen!
Meer