Garantie

Productgarantie

Sanisale werkt met A-merken die zeer goede garantie voorwaarden hebben. Deze garantie voorwaarden worden door ons gehanteerd. De gemiddelde garantie termijn is tussen de twee en de 5 jaar. Indien u een garantie vraag heeft, dan kunt u hiervoor de onderstaande link naar het formulier gebruiken. Sanisale neemt service-aanvragen in behandeling via dit formulier en verzorgt het servicetraject alleen voor haar eigen klanten. Klik hier om ons uw service aanvraagformulier in te vullen.

Terug naar boven

Wie levert de garantie?

De leverancier van de artikelen verzorgt de garantie en is ook verantwoordelijk voor zijn of haar product. De complete afhandeling vindt dan ook plaats tussen de fabrikant en de eindgebruiker.

Sanisale bemiddelt in de aanvraag, aansturing en afhandeling. Indien er onduidelijkheden zijn, kunt u contact op nemen met de Sanisale vestiging bij u in de buurt. Zij helpen u graag verder en staan u met raad en daad bij in geval van onverhoopte problemen

Terug naar boven

Kosten van de installateur

Sanisale is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de eventuele vervolgschade die kan ontstaan door incomplete levering of voor schade tijdens transport. Schade die bij de koper ontstaat, wegens het feit dat de installateur/tegelzetter niet verder kan met de werkzaamheden, zal nooit door Sanisale worden vergoed. U dient uw order zelf te contoleren bij levering en mocht er iets niet kloppen, dan dient u dit binnen 24 uur aan ons kenbaar te maken. Mocht er een product afgeleverd moeten worden in verband met breuk of schade, dan zal Sanisale er alles aan doen op dit op de zo spoedig mogelijk te doen.