Nieuws

  • Altijd bereikbaar
  • 25 jaar ervaring in sanitair
  • Voorraadcontrole online
  • Perfecte service

Alape Tangens – Gevoel boven rationaliteit

De basis voor de nieuwe Alape Tangens wasbak is het verlangen wat de mens heeft om alles te voelen in plaats van alles rationeel te begrijpen. Alape slaat op het gebied van design een nieuwe weg in met de Tangens serie die alles behalve conventioneel is. De vorm van de wasbak staat centraal bij deze serie die volledig afwijkt van de andere series die Alape produceert. Een speelse lijn in de vorm van een golf in de uitgediepte wasbak is iets wat Alape voorheen vreemd was omdat er vooral met strikte, pure en zakelijke vormen gewerkt werd. De Tangens is dus iets unieks voor het Duitse bedrijf.

Vormgeving die het gevoel raakt

De nieuwe Tangens wasbak raakt met zijn karakter iemand op het gevoel in plaats van op het verstand. De vormgeving maakt een verlangen van aanraking los, zowel emotioneel als fysiek. Gevoelens worden geraakt door een exceptionele geometrie en bijzonder mooie vormgeving. De Alape Tangens trekt het publiek naar zich toe door de in het oog springende lijn in de vorm van een golf. Met de golf lijkt het net of de wasbak in twee helften verdeeld wordt.

De Tangens blijft verrassen

Vanuit elke kijk-hoek ziet de Tangens wasbak er anders uit. Vanuit de verte oogt de wasbak diep, maar van dichtbij word duidelijk dat er twee verschillende hoogte niveaus door Alape zijn aangebracht in de wasbak. De buitenvorm van de Alape Tangens blijft wel strikt de normale, strakke designstijl van Alape volgen. Sobere rechte geometrische lijnen voeren hier de boventoon. Echter zijn de contouren van de hoeken enigszins aangepast op de lijn zoals die is in de binnen voering van de wasbak. De combinatie van de strakke traditionele buitenvoering met de speels vormgegeven binnen voering maakt de Alape Tangens tot een uniek harmonieus geheel.

Bent u benieuwd geworden naar de Alape Tangens? Kijkt u dan in de webshop op Sanisale.nl!

Terug naar boven