Nieuws

  • Altijd bereikbaar
  • 25 jaar ervaring in sanitair
  • Voorraadcontrole online
  • Perfecte service

De Easy drain XS Nano – kleine doucheafvoer, grote prestaties!

De Easy Drain XS Nano is een vernieuwende uitbreiding op het grote doucheafvoer assortiment van Easy Drain. De XS Nano is een erg smal Nederlands design wat er bijzonder goed uit ziet. Easy Drain Laat met de deze nieuwe serie zien dat een stijlvolle vormgeving perfect samengaat met een goede waterafvoer.


Hoge kwaliteit doormiddel van gepatenteerde systemen!

De Easy Drain XS Nano wordt standaard geleverd met het gepatenteerde TAF-systeem, 100% waterdichtheid is hierbij gegarandeerd. U heeft standaard 10 jaar fabrieksgarantie op het TAF-systeem.  Ook het water protectie systeem is een standaard bij de Easy Drain XS Nano. Verder is de hoogwaardige afwerking van de doucheafvoer iets wat in het oog springt. De sifon dat standaard meegeleverd wordt is er eveneens een van hoge kwaliteit en zorgt voor een waterafvoer naar de riolering van maximaal 41 liter per minuut. De sifon is ook handig uit te nemen en schoon te maken.  Verder is het sifonhuis draaibaar en verstelbaar, ook is het sifonhuis in te korten. Het frame van de Easy Drain XS Nano is in hoogte verstelbaar van 5- tot en met 25 millimeter.

 

Een douchewater afvoer die in bijna elke douche past!

De Easy Drain XS Nano kan zowel in de muur als in de vloer aangesloten worden en is verkrijgbaar in de maten 70, 80, 90, 100 en 120 centimeter. De afvoer is uitgevoerd in geborsteld roest vrij staal en laat een chique, minimalistische indruk achter in vrijwel elke douche. Ook is de afvoer te combineren met bijna elke ondergrond.

Sanisale.nl heeft de Easy Drain XS Nano nu in elke maat, met zowel muur als grond aansluiting op voorraad in de webshop tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de XS Nano? Kijk dan nu voor het volledige aanbod op de webshop van Sanisale.nl.

Terug naar boven