Nieuws

  • Altijd bereikbaar
  • 25 jaar ervaring in sanitair
  • Voorraadcontrole online
  • Perfecte service

De Geberit Duofresh- toiletverfrissing op de nieuwe manier

De Geberit Duofresh is de nieuwste manier van toiletverfrissing. De Duofresh doet wat de naam aangeeft, het systeem verfrist het toilet op twee manieren. Een geurzuiveringssysteem zorgt ervoor dat de lucht rondom en in het toilet doormiddel van een koolstoffilter bevrijd wordt van nare geurtjes. De plaatsing van een toiletblok achter het bedieningspaneel van de Duofresh zorgt ervoor dat er een aangename geur verspreid wordt en zorgt voor schoner en frisser water.

Het geurzuiveringssysteem

Geurtjes na een toiletbezoek zijn vervelend. Een ventilatiesysteem is vaak onvoldoende om een nare geur te laten vervliegen. Een luchtverfrisser camoufleert de nare geur alleen in plaats van dat het de lucht filtert. Met de Geberit Duofresh zijn nare geurtjes verleden tijd dankzij het vernieuwende koolstoffilter systeem. Het systeem treedt in werking via een knop aan de bovenzijde van het bedieningspaneel. Het filter zuivert de lucht tien minuten lang, maar kan desgewenst ook handmatig worden uitgeschakeld. Het koolstoffilter is gemiddeld na een jaar aan vervanging toe.

 

Het toiletblok

De tweede manier van zuivering door het Duofresh systeem gebeurt doormiddel van het plaatsen van een toiletblok achter het bedieningspaneel van het toilet. Door het plaatsen van het toiletblok komt er bij elke spoeling een frisse geur vrij, ook het water wordt frisser door de Duofresh. Een bijkomend voordeel is dat het toiletblok niet meer direct in de toiletpot wordt geplaatst waardoor de vervanging van het toiletblok hygiënischer is. Een tweede voordeel is dat het reinigingsmiddel door het water wordt opgenomen en gelijkmatiger verdeeld wordt, zelfs tot onder de rand. De Duofresh van Geberit maakt luchtverfrissers en ventilatiesystemen overbodig en maakt het toilet schoner en hygiënischer.

De Geberit Duofresh werkt in combinatie met vrijwel elke toiletpot van vrijwel elke fabrikant en is gemakkelijk aan te sluiten indien er een stopcontact aanwezig is. Voor een echt fris toilet is het Duofresh systeem de beste oplossing. Het Geberit Duofresh systeem is verkrijgbaar op Sanisale.nl

Terug naar boven