Nieuws

  • Altijd bereikbaar
  • 25 jaar ervaring in sanitair
  • Voorraadcontrole online
  • Perfecte service

De Geesa Haiku collectie – Maak uw badkamer compleet!

Designer Marcel Wanders heeft voor Geesa de bijzondere, unieke maar vooral complete Haiku collectie ontwikkeld. De gehele collectie bestaat uit meer dan 40 verschillende producten dus er is keuze genoeg. Een Haiku is een Japanse dichtvorm die bekend staat om zijn eenvoud en strakke lijn. Geesa heeft dit vertaald naar de Haiku accessoire collectie, ook deze collectie kenmerkt zich door eenvoud en strakke lijnen, ook organische vormen zijn terug te vinden in de collectie wat de eenvoud van de natuur reflecteert.

Groot contrast, mooi geheel

De Haiku collectie van Geesa kenmerkt zich door de combinatie van strakke lijnen en organische vormen. Het materiaalgebruik is divers te noemen. Materialen als hoogglans chroom, wit keramiek, en donker wengé hout worden veelvuldig gebruikt. Het wulpse keramiek brengt contrast met de strakke planchetten wat bij elkaar een mooi geheel vormt.

Oneindig veel mogelijkheden met Geesa Haiku

20 producten uit de Haiku serie, hiermee kan de langste badkameraccessoire ooit gemaakt worden! De Haiku XXL is 3 meter lang, de producten die gebruikt zijn voor deze opstelling zijn: : een grote en kleine chromen planchet, 2 keramieken bekers, 2 waxinelichthouders, dubbele toiletrolhouder van wengéhout, zeepschaal, chromen handdoekhouder, zeepdispenser, chromen toiletrolhouder, twee witte onderzetters, handdoekring van wengéhout, 2 kaarsenhouders, chromen zeep-sponshouder, planchet van wengéhout, 2 vazen en 3 spiegels. Met deze opstelling wil Geesa de veelzijdigheid van de Haiku collectie laten zien.

Een noviteit in de losse accessoires van de Geesa Haiku collectie is de aantrekkingskracht die deze accessoires hebben op het planchet. Kleine magneten zijn onzichtbaar weggewerkt in bijvoorbeeld het zeepschaaltje of de keramieken vaas. De kans dat deze losse accessoires vallen is hiermee verkleind tot een minimum.

Bent u benieuwd geworden naar de Geesa Haiku collectie? Kijk dan nu op de webshop waar deze collectie tegen scherpe prijzen wordt aangeboden.

Terug naar boven