Nieuws

  • Altijd bereikbaar
  • 25 jaar ervaring in sanitair
  • Voorraadcontrole online
  • Perfecte service

Hansa Latrava – handen wassen in stijl

Hansa heeft met de Latrava iets unieks in handen, een kraan die anders is dan alle anderen maar toch effectief zijn taak uitvoert. Het design gooit alle gangbare denkwijzen en opvattingen over het ontwerpen van kranen zonder pardon over boord. Hansa Latrava gaat alle conventionele kranen voorbij en tilt een badkamer naar een hoger niveau zonder een compromis te sluiten.

Hansa Latrava, een kraan zonder competitie

Geen andere kraan komt in de buurt van de vormentaal die de Hansa Latrava spreekt. Het oogstrelende, elegante en strakke design dat de kraan heeft meegekregen is iets wat mensen die grenzen opzoeken, verleggen of misschien over die grens gaan uitermate zal aanspreken. De asymmetrie van de Latrava is iets wat direct opvalt wanneer de kraan in het gezichtsveld verschijnt. Deze asymmetrie is niet toevallig maar bewust zo gekozen om het water in een vernieuwende, diagonaal gelaagde straal uit deze fraaie kraan te laten vloeien.

Het pure waterelement als inspiratie

Water is niet alleen de straal uit een kraan, water is een complex element dat vormbaar is. Water kan stromen, druppelen, borrelen, of compleet stil staan met de juiste geleiding kan water alles. Hansa Latrava heeft op deze bevindingen ingespeeld met een compleet nieuwe straalvormer. Door deze straalvormer wordt er voor de Hansa Latrava een unieke waterstroom gecreëerd. Uit de smalle kraan vloeit een diagonaal lopend vlak gordijn van waterstralen, dit effect wordt enkel bewerkstelligd door de verdeling van het water. De hoeveelheid water is niet van belang bij het bereiken van deze waterstraal waardoor het waterverbruik gering blijft.

De bijzondere fabricagemethode van de Hansa Latrava

Ondanks het tengere postuur van de Hansa Latrava in combinatie met het overhellende gedeelte is de kraan zeer stabiel te noemen. Een van de manieren waarop Hansa bereikt heeft om de kraan zijn stabiliteit mee te geven is de fabricage. De vormen worden met precisiefrezen uit monolithische blokken gehaald waardoor elk element robuust blijft. De watertemperatuur wordt digitaal weergegeven op een geïntegreerd tableau, ook deze noviteit zorgt voor een hoge kwaliteit van de Hansa Latrava.

De Hansa Latrava is te verkrijgen op Sanisale.nl

Terug naar boven