Nieuws

  • Altijd bereikbaar
  • 25 jaar ervaring in sanitair
  • Voorraadcontrole online
  • Perfecte service

Hansamix – Een nieuwe generatie, nieuwe innovaties

Een van de meest bekende en gerenommeerde mengkranen ter wereld, vernieuwd aan de hand van de nieuwste technische ontwikkelingen en innovaties om het gebruiksgemak nog meer te vergroten. De nieuwe generatie Hansamix kranen is hierdoor de beste generatie tot op heden.

Al 35 jaar ongeëvenaard

De Hansamix kwam in 1979 voor het eerst op de markt als de innovatie op het gebied van kranen. Het was namelijk een van de eerste mengkranen en werd dan ook bejubeld om zijn innovatieve kracht. Het vinden van de juiste watertemperatuur was door de Hansamix makkelijker dan ooit en ook het gebruiksgemak was absoluut niet vergeten.

Voortborduren op fundamenten

Deze nieuwe vierde generatie borduurt dan ook voort op de fundamenten van de eerste Hansamix, verrijkt met de nieuwste technologieën en aanpassingen om het gebruiksgemak te laten voldoen aan de hedendaagse wensen van de consument. Zo is het design geüpdatet waardoor het slanker en nog subtieler is en hij hierdoor nog beter past in elke badkamer of keuken. Daarnaast is het gebruiksgemak vergroot door de handligging van de greep te verbeteren.

Ook aan hygiëne is gedacht. Hansa heeft namelijk voor deze vierde generatie Hansamix geput uit nieuwe, hygiënischere materialen. Hierdoor is niet alleen het drinkwaterhygiëne niveau aanzienlijk verhoogd, maar ook de veiligheid van het gebruik van de kraan.

Drie uitvoeringen

Tot slot komt de vierde generatie in drie uitvoeringen, die allen verschillen in grootte en functionaliteiten. Dit is gedaan om nog meer tegemoet te komen aan de wensen van de consument, waardoor deze nieuwste generatie nog veelzijdiger is en nu écht in elke badkamer of keuken past.

De nieuwe kranen uit de vierde generatie van Hansamix zijn verkrijgbaar op SaniSale.nl tegen dezelfde aantrekkelijke prijs als toen de kraan voor het eerst op de markt kwam.

Terug naar boven