Kranen

Alle Kranen
Kranen worden elke dag gebruikt; daarom wilt u natuurlijk dat u lang kunt genieten van een kraan. Sanisale biedt kwalitatief goede kranen, zodat deze lang mee gaan. Voordat u rond gaat kijken tussen de verschillende kranen, is het belangrijk te weten wat de afmetingen kunnen/moeten zijn en wat u van de kraan verwacht.
Voor zowel de keuken, badkamer als andere sanitaire ruimtes biedt Sanisale een breed aanbod van kranen.
 

Verschillende kranen

De geschiktheid van een kraan hangt af van de plaats waar deze gebruikt wordt. Zoekt u naar een wastafelkraan, badkraan, douchekraan of een keukenkraan?
Indien u op zoek bent naar een keukenkraan, kunnen wij de kraan die kokend water produceert zeer aanbevelen. Met deze kraan heeft u namelijk geen waterkoker meer nodig. Om de veiligheid te waarborgen, is deze kraan uiteraard voorzien van kinderslot.
Daarnaast kunt u kiezen voor een kraan met hoge uitloop of een uittrekbare kraan. Deze zijn beide zeer praktisch tijdens het koken.
 

Milieuvriendelijke kranen

Veel merken besteden tegenwoordig aandacht aan het natuurvriendelijke aspect binnen keuken en sanitair. Consumenten vragen hier meer naar aangezien dit beter is voor het milieu. Maar ook omdat er in deze tijden gemakkelijk geld bespaard kan worden! Milieuvriendelijke kranen zorgen niet alleen voor een lagere waterrekening, maar ook voor een lagere energierekening.
 
U kunt al water besparen door te kiezen voor een thermostaatkraan in plaats van een mengkraan. Bij een mengkraan worden warm en koud water gemixt, om zo een gewenste temperatuur te krijgen. In het geval van een thermostaatkraan kunt u de temperatuur eerst instellen, en  vervolgens het water aan zetten. Hierbij blijft de watertemperatuur zelfs na het uitzetten van kraan, hetzelfde.
Bij veel milieuvriendelijke kranen wordt het water pas opgewarmd op het moment dat het nodig is, daardoor gaat er minder energie verloren.
 

Kranenaanbod

Sanisale biedt een uiteenlopend scala van kranen. Of u nu een badmengkraan of een designkraan zoekt voor uw badkamer, er is altijd een kraan die in uw sanitaire ruimte past.
Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de kranen van Grohe , Hansgrohe en Axor. Deze bieden u een tijdloos design en kwaliteit, zodat uw kraan jarenlang meegaat.
 
U kunt met deze informatie gaan kijken naar de verschillende kranen uit ons assortiment!
 
Meer