Reservoir

Alle Reservoirs
Zonder reservoir is uw toilet niet compleet. Tegenwoordig zijn er verscheidende soorten reservoirs verkrijgbaar, ook bij Sanisale. Een reservoir zorgt ervoor dat het toilet doorgespoeld kan worden door middel van water. Op ieder toilet past weer een ander reservoir.

Inbouw reservoir

De naam zegt het al; een inbouwreservoir is een reservoir dat netjes is weggewerkt achter een (tegel)wand. Hierbij is het reservoir dus uit het zicht en zijn enkel het closet en de bedieningsplaat zichtbaar. Deze bedieningsplaten zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Ook krijgt u bij deze bedieningsplaten de mogelijkheid om te kiezen voor een grote of kleine spoeling (6 of 3 liter per spoelbeurt).
 
Omdat ieder toilet en iedere ruimte weer anders is, zijn er diverse A-merk fabrikanten die ieder andere modellen hebben ontwikkeld. Zo is er ook voor uw badkamer of sanitaire ruimte een inbouwreservoir beschikbaar. Onder andere Geberit heeft een bijzonder reservoir ontworpen, de UP320. Opmerkelijk aan dit reservoir is, dat u bij het installeren geen gereedschap meer nodig heeft door het ontworpen kliksysteem. Hiermee kunt u gemakkelijk in een zeer korte tijd de onderdelen van uw reservoir in elkaar klikken. Tevens kan een inbouwreservoir weer variëren van een zelfdragend inbouwreservoir tot een niet-zelfdragend inbouwreservoir.

Diverse reservoirs

Naast een inbouwreservoir heeft Sanisale ook laaghangende reservoirs in het assortiment. Zo’n reservoir is wel zichtbaar en geschikt voor een staand closet. Tevens is er voor de kleinere ruimtes ook een wandcloset verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een smal of verkleind reservoir. Als laatste is er de mogelijkheid voor een hoekelement te kiezen. Hierdoor kunt u het closet op een ‘speelse’ manier verwerken binnen de ruimte.

Geberit

Geberit is een van de A-merken die wij in ons assortiment hebben. Behalve de UP320 zoals hierboven vermeldt, biedt Geberit nog veel meer bijzondere modellen. Bijvoorbeeld de Geberit Duofix. Deze is in hoogte verstelbaar. Naast Geberit kunt u bij ons ook terecht voor reservoirs van de merken Viega, Grohe en natuurlijk ons eigen merk Santique. Voor vragen over installatie kunt u gerust contact opnemen met onze klatenservice. Wanner  u benieuwd bent naar het verschil tussen twee producten, dan kunt u deze op de website met elkaar vergelijken. 
Meer