Tegels

Alle Tegels

Tegels vinden we veel in badkamers terug; zowel aan de muur als op de vloer. Dit komt doordat tegels waterbestendig en gemakkelijk te onderhouden zijn. De tegels van Sanisale zijn niet alleen geschikt voor de badkamer. Het is ook mogelijk deze in andere ruimtes binnen en buitenshuis te plaatsen. Saniale biedt u tegels in verschillende formaten en kleuren, zodat u kunt kiezen welke het beste in uw huis passen. Het garanderen van kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop.
 

Tegels: kleuren en maten

Met het uitgebreide assortiment tegels in universele kleuren, heeft u de keuze uit geglazuurd, ongeglazuurd, met en zonder reliëf.  U kunt uw ruimte echter ook betegelen met decoratietegels. Deze tegels kunnen een hele wand bedekken, maar er kan ook gekozen worden voor een decoratierand. Bedenkt u zich wel dat tegels meestal jaren meegaan, dus zorg dat u zeker bent van uw keuze betreffende een tegel. Het zou zonde zijn wanneer u na twee jaar al uitgekeken bent op uw tegels.
Ook is het belangrijk om te bedenken dat wandtegels anders zijn dan vloertegels. Vaak verschilt de dikte doordat vloertegels meer moeten kunnen dragen dan wandtegels. Dit betekent dat wandtegels in de meeste gevallen niet gebruikt kunnen worden als vloertegel. Andersom is dit vaak wel mogelijk.
 

Tegeltips

Technische specificaties staan per tegel aangegeven. Zo weet u waar de tegel geschikt voor is en van welk materiaal de tegel is gemaakt. Hierdoor kunnen er geen vergissingen ontstaan wat betreft het verschil in wand- en vloertegels.
Wij willen u adviseren om van te voren te bepalen hoeveel tegels u nodig heeft en daarnaast een paar tegels extra te bestellen. Wij zien vaak dat mensen een aantal tegels tekort komen, door een rekenfoutje of doordat er tijdens het betegelen een paar stuk gaan. Bij nabestelling kan het zijn dat de kleur iets afwijkt van de huidige tegels doordat de tegel later is gemaakt. Daardoor is het goed om alle benodigde tegels (plus een paar extra) in één keer te bestellen.
 

Bekende fabrikanten

Het merk Sphinx biedt zeer mooie tegels in natuurlijke kleuren. Kijk bijvoorbeeld eens naar de serie Belvedere, welke  verkrijgbaar is in verschillende stroken(sets).
Daarnaast is Mosa één van de meest bekende fabrikanten van kwalitatief goede én milieubewust vervaardigde tegels. Voor mooie mozaïektegels kunnen wij kunnen wij het merk Bisazza zeer aanbevelen. Het merk biedt veel verschillende tegels in de meest prachtige kleurencombinaties. Indien de tegels op voorraad zijn kunt u uw bestelling de volgende dag al in huis hebben, indien u voor 16.00 uur bestelt. De voorraad kunt u zien door op het kopje ‘controleer voorraad’ te klikken.
 

 
Meer