Verwarming

Alle Verwarmingen
De verwarming maakt dat u een aangename temperatuur heeft in welke ruimte dan ook. De verwarming biedt dan ook zeker extra comfort in de badkamer. Daarom maakt dit product deel uit van het assortiment van Sanisale. Zo creëert u een heerlijke temperatuur in de badkamer. De meest gangbare soorten verwarming zijn een radiator en elektrische vloerverwarming. Daarnaast kunt u ook kiezen voor luxere versies zoals een spiegelverwarmer.

Radiatoren en vloerverwarming

De radiatoren bij Sanisale worden ingedeeld in verschillende categorieën. Zo zijn er paneel radiatoren met vierkante en ronde buizen verkrijgbaar, maar ook rechte radiatoren maken deel uit van het assortiment. Daarnaast zijn er nog lichtgebogen radiatoren. Deze radiatoren kunnen in de badkamer worden gebruikt, maar zijn ook geschikt in andere ruimtes. Design radiatoren zijn er van klassiek tot moderen en strak. Zo is er voor iedere badkamer een geschikte manier van verwarmen.
 
Een ware luxe is de elektrische vloerverwarming. Ook hier zijn verschillende typen in verkrijgbaar. Het grote voordeel hiervan is, dat u zelf de temperatuur kunt regelen. Wanneer u de vloerverwarming via de CV ketel regelt, bent u namelijk afhankelijk van de temperatuur die deze geeft. De vloerverwarming kan net onder de vloer aangelegd worden, maar ook iets dieper. De vloer wordt door de verwarming vaak slechts een klein stukje verhoogd.
 

Accessoires om het compleet te maken

Om de verwarmingselementen in uw badkamer uit te breiden, kunt u kiezen voor accessoires zoals een spiegelverwarmer, planchet of handdoekhaak. Het grote voordeel van  spiegelverwarming is, dat dit het beslaan van uw spiegel tijdens het douchen voorkomt. Er zijn ook accessoires die uw radiator beschermen. Het vorstprotectielint, bijvoorbeeld, voorkomt dat uw waterleidingen springen.
 
Daarnaast zijn er ook matten te verkrijgen die u voor buitenshuis kunt gebruiken. Door de warmte die deze afgeeft, zult u in perioden van vorst geen last hebben van gladheid. Deze matten kunnen onder tegels, asfalt of beton aangelegd worden. Kermi, Vasco, Magnum en Danfoss zijn bekende fabrikanten van radiatoren en hun accessoires.
Meer