Wastafel

Alle Wastafels
De wastafel kan een echte blikvanger in de badkamer zijn. Men besteedt dagelijks meer tijd voor de spiegel dan aanvankelijk gedacht. Niet alleen handen wassen, maar ook scheren, opmaken, haren borstelen en tandenpoetsen gebeurt voor de wastafel.
 
U kunt uw wastafel zo simpel maken als u zelf wilt, door bijvoorbeeld alleen een wastafel met wastafelkraan en enkele toebehoren te bestellen. U kunt er ook voor kiezen deze zeer veelzijdig in te richten. Dit kunt u doen door meerdere accessoires aan te schaffen zoals handdoekhaakjes,  een planchet, spiegels en spiegelkasten met of zonder verlichting.

 
Vormen en formaten

Tegenwoordig mogen de mooie vormen van de moderne wastafel opgemerkt worden. Een momenteel veel voorkomende wastafel is de opzetwastafel, aangezien het design van dit soort erg luxe oogt. Dit wordt gecombineerd met een bijpassend meubel, wastafelblad of beide.

Een wastafel is te krijgen in diverse vormen en formaten. Deze kan variëren in enorme groottes van 2 meter tot de kleinste formaten van 28 centimeter. De meest voorkomende vormen wastafels zijn rechthoekig, rond of ovaal. Daarnaast is er ook nog de toiletfontein verkrijgbaar in formaten vanaf 25 centimeter. Meestal bestaat een bredere badkamer wastafel uit een dubbele wasbak. Deze hebben een aantal dat varieert van 2 tot 6. Hoeveel kraangaten u nodig heeft hangt af van het type wastafelkraan dat u kiest.

Wastafel accessoires en merken

De laatste jaren is de diversiteit in wastafel accessoires gegroeid. Er zijn meerdere badkamer accessoires verkrijgbaar, zodat er bij iedere wastafel bijpassende accessoires verkrijgbaar zijn. Veel gebruikte wastafel accessoires zijn zeephouders, glashouders, handdoek haakjes etc. De spiegel is vaak het meest belangrijke accessoire. Activiteiten als scheren, opmaken en haren borstelen gaan lastiger wanneer er geen spiegel aanwezig is.
 
Indien u uw spullen graag achter gesloten deuren ziet, is de spiegelkast een ware toevoeging. Daarnaast maakt speciale verlichting tegenwoordig dikwijls deel uit van de spiegelkast. Dit betreft speciale LED-verlichting die zuiniger én efficiënter is dan een spaarlamp. Op onze website kunt u een ruim aanbod van wastafels en accessoires vinden. Hiermee maken wij het uw gemakkelijk om de juiste wastafel voor uw badkamer te kiezen.
 
Bij elke wastafel vorm, kleur en formaat bieden wij bijpassende accessoires, zodat uw badkamer een tijdloos geheel uitstraalt. Sanisale heeft diverse merken als Duravit, Dornbracht, Keramag en Villeroy & Boch in het assortiment. Daarnaast biedt Sanisale middels het eigen label Santique ook een paar mooie ontwerpen aan. 
Meer