SPHINX

Het Nederlandse badkamer bedrijf Sphinx specialiseert zich in keramieken badkamer accesoires, zoals baden, douchecabines en closets maar produceert ook verschillende kranen. Sphinx is voornamelijk in Europa actief. Koninklijke Sphinx BV maakt onderdeel uit van Sanitec Corporation.
 

Sphinx en kwaliteit in de badkamer

Wanneer u kiest voor een design badkamer product van Sphinx, weet u zeker dat u een product van hoge kwaliteit in huis haalt. Sphinx focust zich op de combinatie tussen gemak en design, om zo een tussenweg te vinden waarin u zich het prettigst voelt zodat u heel wat tijd kunt doorbrengen in uw badkamer. Sphinx neemt geen genoegen met de Europese standaardnormen voor kwaliteit maar heeft zelf kwaliteitsnormen ingesteld die hier bovenliggen. Op deze wijze kan Sphinx garant staan voor de productkwaliteit die zij belooft.
 

Diverse stijlen

Uniek aan Sphinx is dat het bedrijf over een uitgebreid assortiment beschikt met zeer diverse en uiteenlopende stijlen. Zo kan iedereen zijn/haar persoonlijke stijl terugvinden binnen een van de Sphinx accesoires series. Sphinx is zeer actief met het oppikken van huidige trends in de design- en badkamer wereld. Sphinx’ visie voor de toekomst is dat de design badkamer inrichting steeds meer gepersonaliseerd zal worden. Originele materialen als hout, leer en vilt zullen daarom steeds vaker gebruikt worden in de design badkamer. Design badkamers zullen ook een steeds meer ‘naturel’ of natuurlijke uitstraling krijgen. Deze voorspelde badkamer trends zijn ook duidelijk terug te vinden binnen de verschillende nieuwe series van Sphinx. Een voorbeeld hiervan is de Sphinx 355 serie. De ontwerpers lieten zich inspireren door de natuur en dat is duidelijk terug te zien in de ontwerpen. Bent u meer geïnteresseerd in een prachtige design badkamer die ook nog praktisch is? Misschien is de Sphinx serie 330 dan iets voor u. Heeft u vragen of wilt u graag advies over de producten? Neem dan gerust contact op met de klantenservice van Sanisale.

Meer
actiesets